Детски празник в ж.к. „Здравец”


Сдружение „Зона Ловеч” организира чудесен празник за децата и откри официално своя офис на 01 юни – деня на детето.
Това събитие събра малки, големи и още по-големи деца и техните родители, за да отпразнуват с песни, стихчета, състезания и много усмивки този чудесен ден.
Свое участие в празника имаха и децата от вокална група „Сладкопойна чучулига” с ръководител г-жа Тинка Симеонова.
Не можем да не споменем и двете чудесни млади момичета Ралица Вълева и Михаела Хиткова с техните изпълнения на акордеон, както и тяхната ръководителка г-жа Латинка Банева. 
Да не пропуснем и народната песен на Преслава Петрова, която удиви всички присъстващи със своето изпълнение. Тя учи народно пеене при г-жа Пенка Славева в  ловчанско читалище "Наука".
Всяко малко дете получи възможност да поздрави за празника с песничка или стихче своите връстници и родители и си тръгна с малък подарък.
Благодарим на малките участници, че ни накараха със своята детска непринуденост да се усмихнем и да погледнем в бъдещето, където те вече ще бъдат големи.


На празника се играха и финалите от турнира по тенис на маса „Здравец 2014” и бяха излъчени победителите в състезанието по уличен фитнес. На този етап игрите бяха също така атрактивни, както и във фазата на квалификациите играни преди седмица. В крайна сметка всички участвали деца са победители по един или друг начин, но ето го и крайното класиране:
Тенис на маса – деца от 8 до 12 години:
1 място - Преслав  Цанов - 12 г.
2 място - Мартин Недялков - 12 г.
3 място - Ирена Цочева – 12 г.

Тенис на маса – деца от 13 до 19 години:
1 място - Христо Калчев – 14 г.
2 място Михаел Михнев – 17 г.
3 място - Николай Енчев – 16 г.

Уличен фитнес - деца от 12 до19 години:
1 място - Красен Тодоров - 16 г.
2 място - Михаел Михнев – 17 г.
3 място - Николай Енчев – 16 г.
4 място - Велизар Танков  

Наградите на победителите връчиха г-жа Елена Косева, г-н Валентин Вълев и г-жа Поля Томова. 
Събитието уважи и кмета на Община Ловеч г-н Минчо Казанджиев, който още в началото помогна на малките участници в турнира по тенис на маса да загреят.
Финансова подкрепа на празника оказаха Община Ловеч, Партия "Атака", ЗАД "Виктория" и "Чайка" ООД - гр. Ловеч.

Офиса на сдружение „Зона Ловеч” се намира в квартал „Здравец” до блок 204, точно срещу спортната площадка с тенис маси и фитнес уреди.
Зад всичко това стой непрестанната работа и огромните усилия положени от сдружението и неговият председател г-н Валентин Вълев.