Включи се в трафика - Карай и мисли

Включи се в трафика - Карай и мисли
Това е една кампания на Сдружение "Зона Ловеч"


Този проект цели да запознае деца и юноши на възраст между 8 и 18 години с основните правила за безопасно придвижване с велосипед в града, да повиши тяхната велосипедна култура на движение, както по пътната мрежа, така и по пешеходните зони и парковете, да насърчи младите хора да се придвижват с велосипед до училище и навсякъде в града.

Елате в деня на събитието със своето колело, като по-малките деца могат да бъдат придружавани от родител. Дори да нямате велосипед може да се присъедините към нас и да разберете защо е необходимо да карате колело.

Кампанията ще Ви запознае с основни теоретични знания за правилата за движение по пътищата, поведението на колоездача на пътя и средствата за безопасност.

Ще имате възможност да видите и участвате в симулативни ситуации в реалната среда на възлови кръстовища в Ловеч, където ще бъдат показани правилните и неправилни начини за реакция на велосипедиста.

Всички участници на възраст между 8 и 18 години ще имат възможност да спечелят велосипеден фар, колоездачна каска или ново колело Sprint GTS, които ще бъдат изтеглени в томбола.
Ще има и много допълнителни награди!
Пълна информация за събитието може да намерите на:


Този проект се осъществява с финансовата подкрепа на Община Ловеч.